Archive for the 'Uncategorized' Category

Update!

Wednesday, October 3rd, 2007

Zo, daar waren we weer! We leven nog gewoon hoor, no worries. Even leek het of we ontzettend van de aardbodem verdwenen waren, maar het tegendeel is waar. Zoals eerder te lezen viel zijn we afgestudeerd en dat hebben we natuurlijk uitgebreid gevierd. Oke, niet twee maanden non-stop natuurlijk. Al leek het wel zo als […]

GESLAAAGD!!

Wednesday, July 4th, 2007

JAA!! Vandaag We zijn we allebeide geslaagd. Volgende week kunnen we ons diploma ophalen. En nu tijd voor feesten en vakantie!

Deze hadden jullie nog van ons tegoed

Wednesday, June 27th, 2007

Hallo allemaal & Welkom bij de officiele opening van De Verhalenwinkel van Morgen!
Ongeveer een half jaar geleden zijn we als een van de eersten begonnen met afstuderen aan de Academie voor Popcultuur. Na het schrijven van tig plannen waarin we de verplichte kerntaken en competenties hebben verwerkt, konden we ons idee realiseren.
Ons idee was het […]

Dag drie.

Friday, June 22nd, 2007

Blije mensen die in spanning naar huis gaan.

Dag 1

Wednesday, June 20th, 2007

En hij begon al goed! Om een uurtje of tien werden er een slagroomtaart en certificaat bezorgd met de vriendelijke groeten van AVRO Arbeidsvitaminen. Kijk, das pas een lekker begin van de dag!
Op de site van de verhalenwinkel kan je inmiddels bekijken wie welk verhaal heeft gekozen. Nog niet alle nieuwe eigenaren zijn te bekijken. […]

De opening!

Tuesday, June 19th, 2007

Jaaaa! Vandaag is De Verhalenwinkel van Morgen offcieel geopend!
Iets later dan het aangegeven tijdstip, omdat er files waren rondom Groningen. Of die iets met de winkel te maken hebben laten we achterwege, maar het kwam erop neer dat onze hoofdgast, Albert van der Kooij (directeur van de Academie voor Popcultuur), twintig minuten later was. Doen […]

Het aftellen is dan echt begonnen!

Wednesday, June 13th, 2007

Nog 6 dagen te gaan.

Vandaag zal er een uitnodiging bij u op de deurmat vallen!

Wednesday, June 13th, 2007

http://www.youtube.com/watch?v=FxWLuW3HlIQ

Gisteren hebben wij de brievenbussen van Groningen goed gevuld. Nu kunnen we echt niet meer terug.

Dozen alom

Tuesday, June 12th, 2007

http://www.youtube.com/watch?v=Ld-Pw5qVqEQ

Afgelopen vrijdag zijn we weer naar Oude Pekela geweest, naar Smurfit Kappa. De beste man Albert Wilbrink had daar voor ons de dozen voor de winkel klaargezet. Zelf was hij er niet. Hij was in de voorbereiding voor zijn avondje uit naar De Toppers.
Daar stonden ze dan, wij en de dozen. We keken nog […]

Goed nieuws!

Wednesday, June 6th, 2007

Heel erg goed nieuws. De Verhalenwinkel van Morgen komt vier dagen lang in de Bijenkorf in Groningen. We zijn heel erg blij. Morgen gaan we langs de laatste praktische zaken door te spreken en dan is het over twee weken al zover.
Het lijkt niet alleen zo, maar het is ook alleen maar zo. De laatste […]