Archive for the 'to do list' Category

Blij van de kleine dingen!

Thursday, May 31st, 2007

Helemaal trots liepen wij vandaag door de stad. De fiets volgeladen met allemaal pakketjes voor de Verhalenwinkel. Inpakpapier, lint, bubbeltjesplastic en zelfs een bel voor op de balie! Hoe ‘winkel’ is dat?! Langzamerhand zijn wij steeds meer klaar voor de Verhalenwinkel van Morgen. Het enige wat nog ontbreekt is huisvesting voor onze winkel.
Ja, dat is […]

‘De Verhalencontainer van Morgen’

Monday, May 28th, 2007

Goed nieuws! De afgelopen week zijn we druk bezig geweest met het regelen van huisvesting van onze winkel. Afgelopen woensdag hebben we een unit van Ela Units te leen gekregen. Nadat we een dak boven ons hoofd hadden geregeld zijn we begonnen met het stalken van de gemeente Groningen. We hebben namelijk nog een vergunning […]

Tromgeroffel..

Saturday, February 10th, 2007

Alle punten zijn verzameld, ze staan netjes op een rijtje bij de administratie!
Morgen kan gaan afstuderen!                 
Dus, wij hebben een week vakantie, kunnen jullie nadenken over onze afstudeeropdracht. Onze mailbox is zeer bereikbaar. Ook kunnen externe deskundigen zich melden. Wellicht nodigen we jullie binnenkort uit voor een auditie.                   
:-)                                               

Conquer the wooooorld

Thursday, January 11th, 2007

Ja, je hoort het goed. Morgen gaat de wereld veroveren. Leuk he!
Volgende week gaan we langs bij een paar gerenommeerde reclamebureaus om alle kennis die zij hebben eruit te wringen en in ons op te nemen. Want wie kan je het best vertellen hoe je de top bereikt? Juist.
Wij zijn er klaar voor, kom maar […]