Archive for the 'Morgen' Category

De kop=eraf!

Thursday, June 7th, 2007

Jawel, de eerste verhalen zijn binnen! En niemand minder dan The Pigeon Detectives hebben ons ook een verhaal aangeleverd.
Nu zijn jullie zeker wel benieuwd wat ze hebben ingeleverd he…..

Blij van de kleine dingen!

Thursday, May 31st, 2007

Helemaal trots liepen wij vandaag door de stad. De fiets volgeladen met allemaal pakketjes voor de Verhalenwinkel. Inpakpapier, lint, bubbeltjesplastic en zelfs een bel voor op de balie! Hoe ‘winkel’ is dat?! Langzamerhand zijn wij steeds meer klaar voor de Verhalenwinkel van Morgen. Het enige wat nog ontbreekt is huisvesting voor onze winkel.
Ja, dat is […]

‘De Verhalencontainer van Morgen’

Monday, May 28th, 2007

Goed nieuws! De afgelopen week zijn we druk bezig geweest met het regelen van huisvesting van onze winkel. Afgelopen woensdag hebben we een unit van Ela Units te leen gekregen. Nadat we een dak boven ons hoofd hadden geregeld zijn we begonnen met het stalken van de gemeente Groningen. We hebben namelijk nog een vergunning […]

Die winkel, hoe gaat het daar eigenlijk mee?

Monday, May 14th, 2007

Goed nieuws! Van Smurfit Kappa krijgen we dozen! Binnenkort gaan we erheen om ze uit te zoeken.
De winkel begint nu steeds meer vorm te krijgen. Zoals je kunt zien is het logo ook af. We racen door.

De zoektocht naar een pand is nog in volle gang. Toch lijken we steeds dichter op het vuur te […]

Callcenter ‘Morgen belt u’

Friday, May 11th, 2007

En er zijn al weer twee weken voorbij. Hoog tijd om u weer op de hoogte te brengen van al onze activiteiten. Nienke is bezig gegaan met het opstarten van het callcenter ‘Morgen belt u’ en Jitske is met haar opa even heen en weer Michigan gevlogen.
Het was weer een bevlogen week. De tijd vliegt […]

Duke & Gonzo

Sunday, April 29th, 2007

Afgelopen donderdag zijn we het Drents Friese Wold ingegaan voor de fotoshoot van Duke & Gonzo, een hiphopduo uit Leeuwarden. Stoere gasten natuurlijk.
Daarom besloten wij ze in een boswachterspak te hijsen.
Hierboven vast een voorproefje.

Morgen= Officieel

Friday, February 23rd, 2007

Sinds afgelopen woensdag zijn we officieel een bedrijf! Het had even wat voeten in aarde, omdat de naam ‘ Morgen’ niet zo origineel was als wij zelf hadden gehoopt. Zodoende staan we nu als Morgen Communicatie in het handelsregister, maar onze vrienden mogen ons natuurlijk gewoon ‘ Morgen’ blijven noemen.
Graag zelfs.
Deze heuglijke gebeurtenis […]