Archive for the 'afstuderen' Category

Nog 1 dag

Monday, June 18th, 2007

Morgen gaan we los! Stilzitten is er dus nog even niet bij. Heerlijke hapjes zijn in huis gehaald en onze startvoorraard is bijna compleet.
Vandaag hadden wij de eer om burgemeester Jacques Wallage toe te voegen aan ons lijstje met hulptroepen. Hij heeft ook een verhaal en voorwerp ingeleverd. Veel tijd hadden we helaas niet, want […]

De kop=eraf!

Thursday, June 7th, 2007

Jawel, de eerste verhalen zijn binnen! En niemand minder dan The Pigeon Detectives hebben ons ook een verhaal aangeleverd.
Nu zijn jullie zeker wel benieuwd wat ze hebben ingeleverd he…..

Blij van de kleine dingen!

Thursday, May 31st, 2007

Helemaal trots liepen wij vandaag door de stad. De fiets volgeladen met allemaal pakketjes voor de Verhalenwinkel. Inpakpapier, lint, bubbeltjesplastic en zelfs een bel voor op de balie! Hoe ‘winkel’ is dat?! Langzamerhand zijn wij steeds meer klaar voor de Verhalenwinkel van Morgen. Het enige wat nog ontbreekt is huisvesting voor onze winkel.
Ja, dat is […]

‘De Verhalencontainer van Morgen’

Monday, May 28th, 2007

Goed nieuws! De afgelopen week zijn we druk bezig geweest met het regelen van huisvesting van onze winkel. Afgelopen woensdag hebben we een unit van Ela Units te leen gekregen. Nadat we een dak boven ons hoofd hadden geregeld zijn we begonnen met het stalken van de gemeente Groningen. We hebben namelijk nog een vergunning […]

Die winkel, hoe gaat het daar eigenlijk mee?

Monday, May 14th, 2007

Goed nieuws! Van Smurfit Kappa krijgen we dozen! Binnenkort gaan we erheen om ze uit te zoeken.
De winkel begint nu steeds meer vorm te krijgen. Zoals je kunt zien is het logo ook af. We racen door.

De zoektocht naar een pand is nog in volle gang. Toch lijken we steeds dichter op het vuur te […]

Callcenter ‘Morgen belt u’

Friday, May 11th, 2007

En er zijn al weer twee weken voorbij. Hoog tijd om u weer op de hoogte te brengen van al onze activiteiten. Nienke is bezig gegaan met het opstarten van het callcenter ‘Morgen belt u’ en Jitske is met haar opa even heen en weer Michigan gevlogen.
Het was weer een bevlogen week. De tijd vliegt […]

Op de hoogte.

Wednesday, April 11th, 2007

(Moodboard Afstudeerwinkel)
Jaaaaaaaaaaaaa, we weten het. Echt snel zijn we niet met het volschrijven van dit weblog. Betekent echter niet dat we stil zitten. Integendeel.
Net een ondernemingsplan geschreven voor onze afstudeerwinkel. Je weet wel, de winkel die verhalen verruilt. Voor vraagtekens lees even de post hieronder.
Het plan beslaat maar liefst 26 kantjes […]

Verhalen te koop, verhalen te koop!

Wednesday, March 21st, 2007

Je gaat naar De Winkel met het product dat je gaat ruilen. Aan de buitenkant van de winkel hangt een vlag. Je opent de deur, hoort het belletje rinkelen en het volgende speelt zich af:
Na het trekken van een nummertje kan je op een van de stoelen wachten. Daar liggen krantjes van de winkel. […]