De opening!

opening.jpg
Jaaaa! Vandaag is De Verhalenwinkel van Morgen offcieel geopend!

Iets later dan het aangegeven tijdstip, omdat er files waren rondom Groningen. Of die iets met de winkel te maken hebben laten we achterwege, maar het kwam erop neer dat onze hoofdgast, Albert van der Kooij (directeur van de Academie voor Popcultuur), twintig minuten later was. Doen wij niet moeilijk over, er waren hapjes genoeg.

Naast winkeliers, die wanneer wij niet keken stiekem een heerlijk hapje van schaal snaaiden- doen wij natuurlijk ook niet moeilijk over-, waren er ook veel familie & vrienden. Dank daarvoor!

Nadat Albert de eerste doos geruild had, was het de tijd voor familie en vrienden om hun verhaal in de leveren. Druk was het, echt druk! Onze inpaktechnieken zijn vandaag met minstens 346% verbeterd.

Hopelijk kan iedereen morgen op www.deverhalenwinkelvanmorgen.nl de nieuwe eigenaren bekijken van de ingeleverde voorwerpen.

Wij gaan nog even nagenieten! & Morgen er weer tegenaan!

One Response to “De opening!”

  1. Herbert van Hoogdalem | Professional Outsider » Blog Archive » Upcoming events (waar ik wel ben). Says:

    […] van ‘The Hub’, maar omdat ik afgelopen maandagavond door pech niet bij de officiele opening van De Verhalenwinkel van Morgen kon zijn, besloot ik ervoor te kiezen om de Dames gisteren een […]

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Isulong SEOph