Deze hadden jullie nog van ons tegoed

Hallo allemaal & Welkom bij de officiele opening van De Verhalenwinkel van Morgen!

Ongeveer een half jaar geleden zijn we als een van de eersten begonnen met afstuderen aan de Academie voor Popcultuur. Na het schrijven van tig plannen waarin we de verplichte kerntaken en competenties hebben verwerkt, konden we ons idee realiseren.

Ons idee was het opzetten van een verhalenwinkel. Een winkel, die het gevoel van spanning creeert, wanneer je een pakketje mag openen. En dat in combinatie met verhalen.
Ondanks dat sommige mensen zeiden dat ons plan veel te ambitieus was, hebben we het toch doorgezet. Vier maanden lang hebben we te maken gehad met alle facetten van het opzetten van een winkel: het maken van een ondernemingsplan, een nieuw merk in markt zetten, het inrichten van een winkelruimte, zorgen voor een spraakmakende campagne, ervoor zorgen dat er klanten komen en het concept moest kloppend zijn. Nu staan we hier met z’n allen om de winkel te openen.

Waarom een verhalenwinkel? Morgen Communicatie verwerkt verhalen in haar concepten en ontwerpen. Een bepaalde gelaagdheid.
Hoe werkt De Verhalenwinkel van Morgen precies? Je komt naar onze winkel met een persoonlijk voorwerp waar een leuk verhaal aan zit. Je levert je verhaal en voorwerp in en dan mag je kiezen uit drie verhalen. Je gaat met een doos naar huis waar het mooiste verhaal bij hoorde. Thuis ontdek je pas wat je gekocht hebt.

Zodadelijk wordt de eerste doos geruild door Albert van der Kooij, directeur Academie voor Popcultuur. Als dat is gebeurt, zijn we officieel geopend!
Wij zijn erg trots dat we hier nu staan. Ons doel is bereikt. Dit was ons niet gelukt zonder een aantal mensen. Daarom willen we graag bedanken:
De Bijenkorf. Bedankt voor jullie toewijding en enthousiasme! En voor de huisvesting natuurlijk!
Onze afstudeerbegeleiders: Robert Essenstam, Herbert van Hoogdalem, Perry ten Hoor, Rutger Middendorp & Roger Muskee. Bedankt!

Dit hadden we graag willen zeggen vorige week dinsdag. Alleen kregen we het er niet uit. Onder de indruk van zoveel mensen die voor ons waren gekomen en het moment waar we zo lang naar toe hadden gewerkt was eindelijk daar.
Iedereen die er was, bedankt!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Isulong SEOph