Update!

weblog1.jpg

Zo, daar waren we weer! We leven nog gewoon hoor, no worries. Even leek het of we ontzettend van de aardbodem verdwenen waren, maar het tegendeel is waar. Zoals eerder te lezen viel zijn we afgestudeerd en dat hebben we natuurlijk uitgebreid gevierd. Oke, niet twee maanden non-stop natuurlijk. Al leek het wel zo als je keek naar ons weblog.

De afgelopen weken hebben we niet stilgezeten. Voor Avalon Lingerie hebben we de huisstijl gemaakt en voor Ober! Horeca Uitzendbureau zijn we bezig met een serie posters en ander promotiemateriaal. Een paar daarvan kan je zien op Flickr.

De komende tijd gaan we het wel even anders doen dan het afgelopen jaar. We moeten wel….omdat Nienke drie maanden naar Nieuw Zeeland gaat! Begin december staat dat gepland, voor die tijd doen we nog gewoon klussen. In die periode gaat Jitske een flinke dosis ervaring opdoen, maar wel ergens anders! Ze gaat drie dagen in de week werken bij Cyell op de communicatieafdeling en een avond in de week volgt ze Nima A, waarna er ook nog een Nima marketingcommunicatie B op het programma staat. Dus Morgen, nouja, eigenlijk Nienke, gaat lekker vroeg op sabbatical.
Vanaf december gooien we het allemaal helemaal om en in maart zijn we weer terug. Wat er daarvoor gebeurt, zetten we natuurlijk op dit weblog. We zijn terug:)

We houden je op de hoogte!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Isulong SEOph