Verhaaltjes!

Wij houden van verhalen. Mooi, kneuterig, vies, wijs, overdonderend. En het liefst persoonlijk aan ons geschreven, ouderwets met de hand.
Wij willen mensen graag iets vertellen, maar vinden het ook leuk als mensen ons iets willen vertellen. Dus we hebben iets bedacht:
Iedereen aan wie we de komende tijd een bezoekje aan brengen krijgt van ons een envelop, met een onbeschreven brief erin. We vragen iedereen om daar een verhaal op te schrijven. Mag over alles gaan; je reis naar de maan, dat ene slippertje met de vriendin van je beste vriend z’n buurvrouw daar z’n oudtante van of een mooie quote.
Geen idee wat er allemaal uitrolt, maar dat maakt ook niet uit. We zitten nu al met kriebels voor de brievenbus te wachten!!!

One Response to “Verhaaltjes!”

  1. Ina Frikken Says:

    Oh ik wil ook zo’n leeg briefje!
    Ik weet nog wel een verhaaltje over een heel arm meisje dat dacht dat ze niet zo veel kon en die plotsklaps als bij toverslag veranderde in een knappe zelfbewuste creatieve enz enz dame.
    Mag dat??????:cool::cool::cool::smile::lol:

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Isulong SEOph