post!

Jaaaa! We hebben ons eerste ik-moet-je-iets-vertellen-briefje geretourneerd gekregen! Afgelopen dinsdag waren we op bezoek bij Saatchi&Saatchi in het kader van Morgen wil de wereld veroveren. Hebben we gezellig met Robert Essenstam een kopje thee gedronken en natuurlijk heeft hij ons de nodige tips en informatie gegeven. Bij hem hebben we ook even een leeg briefje + geadresseerde envelop achtergelaten. En vanochtend lag er een mooi briefje van Robert te wachten in de brievenbus!

2 Responses to “post!”

  1. wim Says:

    goed bezig lieve meisjes!

  2. ilse Says:

    Leuk die briefjes!!! Ik ben benieuwd naar de volgende …

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Isulong SEOph