Op de hoogte.

moodboardwinkel2.jpg (Moodboard Afstudeerwinkel)

Jaaaaaaaaaaaaa, we weten het. Echt snel zijn we niet met het volschrijven van dit weblog. Betekent echter niet dat we stil zitten. Integendeel.

Net een ondernemingsplan geschreven voor onze afstudeerwinkel. Je weet wel, de winkel die verhalen verruilt. Voor vraagtekens lees even de post hieronder.
Het plan beslaat maar liefst 26 kantjes en gaat nu langs allemaal megaslimme mensen die hun kritische oog er overheen laten gaan. Kunnen we het nog een keer aanpassen, lang leve het ondernemersschap;-)

Geeft allemaal niets. Des te beter zelfs. Hebben wij een strak plan, kunnen we volgende week sponsoren etc. benaderen. Sponsoren kunnen zich trouwens ontzettend aanmelden via ditismorgen@gmail.com.

Even iets anders. Binnenkort hebben we nog iets leuks. We gaan een dag meedoen met een brainstorm van Saatchi&Saatchi. Alle creatieve teams van S&S worden dan door elkaar gehusseld en krijgen die dag een briefing. Na een paar uur worden alle ideeen op tafel gegooid en wordt het beste idee gekozen. Zin in!

Mochten jullie nieuwgierig zijn, de website die we voor Herbert van Hoogdalem hebben ontworpen komt binnenkort online. De mensen van ABsolutions zijn nog bezig met de technische zaken van het verhaal. Eerlijk gezegd kunnen we niet wachten!

Gister zijn we naar een bijeenkomst geweest voor net gestarte ondernemers. Een bijeenkomst georganiseerd door de Gemeente Leeuwarden. Doel was om de ondernemers met elkaar kennis te laten maken en zo hun netwerk te vergroten. En dat hebben we geweten. De visitekaartjes vlogen ons om te oren. Een weddingplanner, hovenier, pedicure, financieel adviseur en iemand die een dierenwinkel gaat starten hebben we gesproken. & Niet te vergeten Wim Huizinga, Senior Adviseur van Economische Zaken in Leeuwarden. Niet te vergeten, omdat hij ons aanbood om te helpen met de zoektocht naar een pand voor ons afstuderen, mocht het in Groningen niet lukken.

Zo, nu is iedereen weer even op de hoogte. Mochten er nog vragen zijn, horen we het graag;-)

One Response to “Op de hoogte.”

  1. Ome Cor Says:

    Wat een slap ge ou we hoerrrrrr. Maar wel leuk. Soms. Burp.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Isulong SEOph