Callcenter ‘Morgen belt u’

webvlieg.jpg

En er zijn al weer twee weken voorbij. Hoog tijd om u weer op de hoogte te brengen van al onze activiteiten. Nienke is bezig gegaan met het opstarten van het callcenter ‘Morgen belt u’ en Jitske is met haar opa even heen en weer Michigan gevlogen.

Het was weer een bevlogen week. De tijd vliegt voorbij en het afstuderen nadert dan ook al bijna zijn einde. Alle dames en heren die ook maar iets te maken hebben met pandjes in Groningen hebben afgelopen week de dames van Morgen aan de lijn gehad. We hebben veel afwijzingen gehad, maar ook veel leuke reacties. Volgende week staan er belangrijke afspraken gepland met een aantal mensen die ons misschien iets verder op weg kunnen helpen. Hierbij nog een oproep:

Voor de periode van 15 juni tot 23 juni zijn wij op zoek naar een winkelpand in de binnenstad van Groningen. In het pand willen wij ons fantastische afstudeeridee ten uitvoering brengen.

Wij gaan acht dagen lang verhalen verkopen in het centrum van Groningen. In onze winkel vind je blanco dozen met elk een formulier waar het verhaal van het product door de vorige eigenaar beschreven is. De producten hebben we niet ingekocht maar iedereen die iets komt kopen levert ook een product met een verhaal in. Een fantastische manier om mensen elkaar in verhalen te doen ontmoeten.

Tot slot zijn wij bezig met het afronden van het ontwerp van de Morgen website. Begin volgende week gaat deze op de post naar Jelmer de Jong.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Isulong SEOph