‘De Verhalencontainer van Morgen’

smurfit.jpg

Goed nieuws! De afgelopen week zijn we druk bezig geweest met het regelen van huisvesting van onze winkel. Afgelopen woensdag hebben we een unit van Ela Units te leen gekregen. Nadat we een dak boven ons hoofd hadden geregeld zijn we begonnen met het stalken van de gemeente Groningen. We hebben namelijk nog een vergunning nodig om de unit te plaatsen. Tot vandaag is het nog niet gelukt, maar dinsdagochtend hangen wij weer aan de telefoon.

Donderdag hebben we kennis gemaakt met Albert Wilbrink. Hij is new businessmanager van Smurfit Kappa en zij sponseren De Verhalenwinkel van Morgen met maar liefst 500 dozen. Over twee weken gaan we de dozen ophalen en krijgen we een rondleiding in de fabriek.

De komende weken worden de puntjes op de i gezet. Het drukwerk gaat de deur uit, de bedrijfskleding wordt bedrukt , de uitnodigingen worden verstuurd, de eindverslagen worden geschreven (pff, nog 1 verslag, dan nooit weer) en de opening wordt voorbereid. Het wordt nog hard werken, maar uiteindelijk zeker de moeite waard!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Isulong SEOph