Die winkel, hoe gaat het daar eigenlijk mee?

pentascope.gif

Goed nieuws! Van Smurfit Kappa krijgen we dozen! Binnenkort gaan we erheen om ze uit te zoeken.
De winkel begint nu steeds meer vorm te krijgen. Zoals je kunt zien is het logo ook af. We racen door.

logowinkel.jpg

De zoektocht naar een pand is nog in volle gang. Toch lijken we steeds dichter op het vuur te komen.
Herbert van Hoogdalem en Martijn Aslander linkten ons met Engbert Breuker van Pentascope Groningen. Vanochtend hebben we samen een kopje thee gedronken. Het was een inspirerend en vooral waardevol gesprek. Hij vertelde ons over Schitterend Organiseren en de filosofie van Pentascope. Beter kunnen wij het niet zeggen, dus hier de omschrijving die hun website te lezen is:

Schitterend Organiseren staat voor doen waar je goed in bent en waar je je goed bij voelt. Schittering ontstaat waar mensen zichzelf kunnen zijn en hun creativiteit de vrije hand krijgt. Dat mensen werk doen waar ze energie van krijgen, in plaats van dat het hen energie kost.

Nu we toch in het gebouw van Pentascope waren, zijn we meteen maar even op de thee geweest bij Dirk Nijdam van Marketing Groningen. Ook dit was niet voor niets. Dirk gaat proberen onze winkel op elke nieuwsbrief van de gemeente te krijgen die er maar bestaat. Onze dank is groot.

Later meer..

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Isulong SEOph