Blij van de kleine dingen!

kadootje.jpg

Helemaal trots liepen wij vandaag door de stad. De fiets volgeladen met allemaal pakketjes voor de Verhalenwinkel. Inpakpapier, lint, bubbeltjesplastic en zelfs een bel voor op de balie! Hoe ‘winkel’ is dat?! Langzamerhand zijn wij steeds meer klaar voor de Verhalenwinkel van Morgen. Het enige wat nog ontbreekt is huisvesting voor onze winkel.

Ja, dat is nogal wat.

De afgelopen dagen hebben we al kennis mogen maken met het gemeentelijk bestuur van Groningen. Helaas is het ambtelijke systeem niet zo flexibel dat er makkelijk medewerking wordt verleend. Althans, niet zo flexibel dat ze voor ons een uitzondering willen maken. Omdat wij geen evenement of commerciele activiteit zijn mogen we niet 1-2-3 onze winkel op bijvoorbeeld de Vismarkt zetten.
Dus tot op heden hebben we nog geen vergunning om onze “Verhalencontainer” ergens in de binnenstad te plaatsen. We hebben nog een aantal opties open voor onze huisvesting. De tijd dringt!
We houden jullie zeker op de hoogte! Maar dat wisten jullie al lang.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Isulong SEOph