Goed nieuws!

bijenkorf.jpg

Heel erg goed nieuws. De Verhalenwinkel van Morgen komt vier dagen lang in de Bijenkorf in Groningen. We zijn heel erg blij. Morgen gaan we langs de laatste praktische zaken door te spreken en dan is het over twee weken al zover.

Het lijkt niet alleen zo, maar het is ook alleen maar zo. De laatste tijd zijn we alleen maar met de Verhalenwinkel bezig. We moeten nu dan ook wel concluderen dat het er op gaat lijken dat alles ook zeker de moeite waard is geweest. We hebben de laatste tijd ontzettend veel leuke mensen ontmoet. We hebben meegemaakt hoe je van je concept tot een uiteindelijk geheel gaat. We zijn er bijna!

Het drukwerk is vandaag de deur uitgegaan. De website voor de Verhalenwinkel van Morgen is al klaar en zal waarschijnlijk volgende week online komen. Aanstaande vrijdag gaan we nog een auto vol dozen uit Oude Pekela halen, waar Smurfit Kappa gevestigd is. En dan gaan we volgende week al de eerste dozen vullen. We hebben al een aantal mensen bedacht, waar we graag een bezoekje aan zouden willen brengen. We houden jullie natuurlijk op de hoogte!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Isulong SEOph