Dozen alom

Afgelopen vrijdag zijn we weer naar Oude Pekela geweest, naar Smurfit Kappa. De beste man Albert Wilbrink had daar voor ons de dozen voor de winkel klaargezet. Zelf was hij er niet. Hij was in de voorbereiding voor zijn avondje uit naar De Toppers.

Daar stonden ze dan, wij en de dozen. We keken nog eens naar de dozen, daarna nog eens naar de auto waar we mee waren en dat ging nog een paar keer door. Maar wij, volhardend als we zijn, hebben mooi de boel in de Swift weten te proppen. Toen hebben we de hele boel versleept naar de kelder van huize Jitske, waar het nog een weekje mag wachten.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Isulong SEOph