Nog 1 dag

weblogmaandag.jpg

Morgen gaan we los! Stilzitten is er dus nog even niet bij. Heerlijke hapjes zijn in huis gehaald en onze startvoorraard is bijna compleet.
Vandaag hadden wij de eer om burgemeester Jacques Wallage toe te voegen aan ons lijstje met hulptroepen. Hij heeft ook een verhaal en voorwerp ingeleverd. Veel tijd hadden we helaas niet, want onze volgende afspraak stond al te wachten.
BNN-er Jan Willem kwam namelijk gezellig langs om een reportage over de winkel maken voor BNN United. Hij heeft iets ingeleverd en natuurlijk een verhaal uitgezocht. Ergens onder een afdakje half in de regen hebben we zijn gekozen verhaal ingepakt. Let dus even niet op onze inpakkunsten. Morgenavond kan je luisteren hoe dit verliep tussen 21:00 en 22:00 uur op Radio 1.

Daar bleef het niet bij voor vandaag.

In de stromende regen zijn we naar het Newscafe gelopen voor onze laatste afspraak van de dag. Zeiknat kwamen we aan, het zag er niet uit. Maargoed dat Joost Marsman (I.O.S.) te laat was, zodat ie onze verzopen verschijning niet hoefde te zien. Ook hij heeft een mooi verhaal ingeleverd.

Nog even..
Tot morgen.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Isulong SEOph