De Verhalenwinkel van Morgen

De Verhalenwinkel van Morgen

Vanaf 20 juni staat de Verhalenwinkel van Morgen vier dagen lang in de Bijenkorf in Groningen. We hopen dat jij ook langs kan komen, want deze winkel draait net zo veel om de bezoekers als om de producten. Deze producten zijn niet door ons uitgekozen, maar bestaan uit een collectie van ingebrachte verhalen van onze klanten.

Hoe het precies werkt, kan je hieronder lezen.

1. Thuis ga je op zoek naar een voorwerp dat je wel wilt ruilen. Je houdt er rekening mee dat het maximaal 35×20x30 mag zijn. Je stopt het in je tas en neemt het mee naar De Verhalenwinkel van Morgen.

2. Je vult nu een formulier in. Daarmee heb je eigenlijk een kort verhaal geschreven. Jouw formulier en voorwerp worden nu zorgvuldig opgeborgen.

3. Nu krijg je drie verhalen te lezen over voorwerpen die al eerder zijn geleverd. Je kiest degene die jou het meest aanspreekt.

4. Bij dit verhaal hoort ook een voorwerp. Zowel het verhaal als het voorwerp mag je nu in een doos mee naar huis nemen. Daar aangekomen open je de doos pas.

Je kunt ons vinden op de 1e etage van de Bijenkorf in Groningen

De Verhalenwinkel van Morgen is een afstudeerproject van Nienke Maat & Jitske Annema. Zij zijn horen bij de eerste afgestudeerden ooit van de Academie voor Popcultuur te Leeuwarden. Tijdens hun studie hebben zij samen hun eigen bedrijf opgericht, genaamd Morgen Communicatie.